Szórakozás

Jockey nélkül folytatódik a Dallas

Patrick Duffy, azaz Bobby igaz barátjának tartotta a Jockey karakterét megformáló Larry Hagmant. A sorozatban méltóképp búcsúznak a pár napja elhúnyt színésztől.

November 23-án, Dallasban elhunyt Larry Hagman, aki tizennégy éven át dolgozott Patrick Duffyval az eredeti, világszerte vetített Dallas sorozaton, majd a TNT csatorna kezdeményezésére igent mondott, és idősen, betegen is vállalta a folytatást. Duffy közleményben jelezte, hogy élete egyik legjobb barátját veszítette el, és a magányt nehéz lesz elviselni, mert Larry mindig a békét és a kényelmet jelentette neki (szemben a sorozattal, ahol a karaktereit állandó harcban álltak). Büszke arra, hogy barátja lehetett, és nagy küzdőként emlékezik Hagmanre – írja az Origo.

A színész számos egykori munkatársa írt a Twiterre vagy máshová üzeneteket a haláleset kapcsán. Barbara Eden szerint nagyszerű színész, televíziós ikon volt, Joan Collinst inspirálta az a csodálatos alakítás, ahogy JR-t, azaz Jockey-t hozta. Larry King megköszönte neki, hogy segített leszoknia a dohányzásról, ezért máig hálás Hagmannek, Jesse Metcalfe pedig a színész sármjáról értekezett és közölte, hogy hatalmas megtiszteltetés volt számára, hogy egy képernyőn lehetett vele.

Tovább a teljes cikkhez!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik