Szórakozás

Krisztiánnak a kamu rajongók sem segítettek – VIDEÓ!

Keresztes Ildikó két versenyzője párbajozott a szombati X-faktor élő adásában. Zámbó Krisztián édesapja dalával érkezett, a mentorok mégis úgy döntöttek mennie kell.

Az utóbbi hetekben kapott hideget és meleget egyaránt az egyik legnagyobb magyar énekes, Zámbó Jimmy fia, a kereskedelmi csatornán futó tehetségkutatón ugyanis, a nézők többsége szerint gyenge teljesítményt nyújtott Krisztián. A szavazatok azonban másképp árulkodtak, hiszen heteken keresztül továbbjuttatták a rajongói az énekest, olyannyira, hogy a legjobb hat közé is bejutott. Szombaton azonban Krisztián számára véget ért a show, Stone-nal való párbaja után Nagy Feró, Geszti Péter és Malek Miklós egyöntetű döntést hozott, a 32 éves fiatalt küldték haza. Pedig Krisztián édesapja dalával érkezett – ezt egyébként meg is jegyezte Geszti – a várt hatás ezúttal mégis elmaradt.

Krisztián szombati párbaj videója itt megtekinthető!

Krisztiánért egyébként egy kamu rajongói klub is indult a facebook-on. Igaz, sokan nem tudták eldönteni, hogy a „JFK – Jimmy Fiát Krisztiánt a döntőbe” névre hallgató közösség most valóban kedvencükként tartja számon az énekest, vagy sokkal inkább kacsa az egész. Persze ez utóbbira azért voltak elég egyértelmű, árulkodó jelek. Most például, hogy Krisztián kiesett, az adatlap és borítókép máris Stone-ra váltott, hogy csak egy ironikus tevékenységet emeljünk ki az álrajongók oldaláról!

Krisztián tehát ment, a többi 5 versenyző viszont maradt, akik szombaton újra megküzdenek a nézők szavazataiért.

fotó: Rtlklub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik