Szórakozás

Caramel: “Társfüggő voltam”

Caramel nem tagadja, hogy kissé szokatlan számára az egyedüllét, hiszen szinte folyamatosan párkapcsolatban élt. A Voice mestere azonban úgy érzi, hogy most már csak akkor kezd újabb párkapcsolatba, ha talál magának egy kedves és átlagos lányt, akinek nem az a legfontosabb, hogy tökéletes-e a sminkje.

„Nem akarom, hogy csak azért legyen mellettem egy lány, hogy ne legyek magányos” – mondta a Bestnek Molnár Ferenc Caramel, aki pár hónappal ezelőtt szakított Hiennel.

„Most tökéletesen jól érzem magam egyedül is, éppen ezért egyelőre fel is függesztettem a barátnőkeresést. Kétségtelen, régebben másképp gondolkodtam, talán kicsit társfüggő voltam. Ugyanis amikor az egyik szerelem lezárult, szinte már jött is a másik. Most azonban életemben először, jól érzem magam facéron is” tette hozzá a Voice mester.

“Már nem lehet csak úgy levenni a lábamról egy csinos pofival vagy egy bomba testtel. Én ugyanis ennél már sokkal, de sokkal többet keresek. Tudom, hogy sokan furcsának fogják tartani, de valahogy már külsőleg is jobban tetszenek a teljesen átlagos nők. Fontosabb szempont, hogy a barátnőm házias legyen, mint hogy tökéletesen ki legyen sminkelve. Azt hiszem, hogy az sok mindent elárul egy lányról, hogy milyen rutinosan fogja a kezében a partvist. Szóval nem hiszem, hogy szépségkirálynő vagy modell lesz a leendő feleségem” – jelentette ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik