Szórakozás

VédőNÖ a focipályán!

Az SZTE harmadéves hallgatója, Szalai Veronika Magyarország legszebb focidrukker lányaival versenyez a Miss Premier League címért.

Az egyetemista lány évek óta szurkol az Arsenal csapatának, sőt, a futballpályán is kipróbálta magát. „Apukámmal kezdtem el Vasas meccsekre járni és így kerültem a foci világába. Intenzíven négy évig fociztam. Testvéreimmel sokak játszottunk különböző focis számítógépes játékokkal is és az otthoni közös meccsnézés is családi programnak számított. Azért is lettem Arsenal szurkoló, hogy ellent mondjak a bátyámnak aki Manchester United drukker.” – árulta el Veronika a Szeged24-nek.

A klub hivatalos támogatói közé tartozó lány minden hétvégén nyomon követi a londoni csapat mérkőzését, egyik legnagyobb álma, hogy az Emirates Stadiumban tekinthesse meg kedvenceit. „2012 januárjában voltam Londonban, ahol részt vettem az Emirates túrán, de sajnos a csapat teltházas hazai mérkőzésére már nem tudtam beszökni. Eddig kétszer láttam őket játszani Szombathelyen, amikor a Haladás ellen léptek pályára.”– emlékezett vissza Veronika.

A versenyt a Premier League Magyarország internetes oldal hirdette meg. Bárki jelentkezhetett a küzdelemre, annyi volt a kikötés, hogy kedvenc angol csapatának a tárgyával pózoljon a képen. „Megtiszteltetés, hogy képviselhetem az Arsenalt és jó lenne, ha általam nyerne 7 év után valamit a csapat!”

A szavazás a facebookon zajlik, az alábbi oldalon voksolhatunk a védőnő hallgató lányra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik