Szórakozás

Gönczi Gábort megrohamozták a menyasszonyok!

Folyamatos telefonok és e-mailek, esküvői forgatókönyvek és kérdések garmadája árasztotta el Gönczi Gábort.

Mondhatni, a bevállalós szerzőpárost utolérte a saját végzete: naponta bizonytalan menyasszonyok százai keresik őket, de érdeklődő vőlegényekből és anyós-jelöltekből sincs hiány. Elképesztő telefonhívások és szürreális levelek érkeznek Gönczi Gáborékhoz, akit eléggé meglepett az a lavina, amelyet Csikós Balázzsal indítottak el Bazi Nagy Esküvőskönyvükkel, és egyre nehezebben bírják a tempót.

„Minden akartam lenni, csak esküvőszervező nem – kezdi az elmúlt hetekről szóló élménybeszámolóját nevetve a Fókusz műsorvezetője – mi csak egy esküvői kézikönyvet, egy enciklopédiát akartunk írni, nem gondoltuk, hogy hatására ekkora lesz a roham. Rengeteg segítségkérés érkezik, és úgy érzem, kezdem nem bírni a tempót, mert próbálok minden levélre személyesen válaszolni. Sokan csak azért írnak, hogy átnézzem az esküvői forgatókönyvet, ne maradjon benne rizikós rész, de esküvői zenélés miatt se kerestek soha ennyien, mint most. Pedig soha nem voltunk lagzizenekar. Van, aki azzal hívott fel, hogy olvasta a könyvet, és akkor most hozzámenjen-e a vőlegényéhez?! Erre most mit mondjak?” – zárta gondolatait ezzel a költői kérdéssel Gábor.

Rengeteg érdeklődő levél landol a Smile Rock Circus elektronikus levelesládájában is, amelyeken Bala jókat nevet. „Sok visszajelzést kapunk, amiben azt írják, hogy kár, hogy nem olvasták el az Esküvőskönyvet a házasság előtt, mert egy csomó mindent másképp csináltak volna. Azt szoktam mondani erre, hogy ez azért nem atomfizika. Az esküvő is olyan, mint a színpadi szereplés. Nem nehéz, pár ezer alkalom után simán belejön az ember. Ha viszont nem akar annyit próbálkozni, akkor jobb ha elolvassa a könyvünket…” – mesélte a zenekarvezető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik