Szórakozás

Majka és Dundika összeházasodik – Fotók!

Hazánk minden bizonnyal legsikeresebb rappere megkérte gyermeke édesanyjának a kezét. A romantikus lánykérésre az egykori playmate születésnapján került sor. Majka és Dundika már az esküvőt tervezgetik. Hogy milyen ruhát, esküvői helyszínt vagy éppen zenekart választ a jegyes pár, azt még nem döntötték el.

„Nagyon nagy álmom vált azzal valóra, hogy Majka megkérte a kezem” – kezdte mosolyogva Dundika. „Nem vagyok egyáltalán nyomulós típus, nem erőltettem, hogy kérje már meg a kezem, így azonban még nagyobb volt a meglepetés, amikor egy romantikus születésnapi program során előkerült az ajándék jegygyűrű is.”

„Olyan érdekes egy férfiagy” – folytatta a vőlegény. „A legnagyobb természetességgel vettem tudomásul, hogy lesz egy gyermekünk, s tökéletes harmóniában létezünk a mi kis hármas egységünkben. De az, hogy valóban összeházasodunk, hihetetlen érzéseket és gondolatokat hozott a kapcsolatunkba. Még szoknom kell, nem éreztem még hasonlót korábban. Ezért is gondoltam, hogy kézen fogom a kis menyasszonyomat, és szépen elmegyünk a VAM Designba a december első hétvégéjén megrendezésre kerülő esküvői kiállításra, hogy egyáltalán összeálljon a kép a fejemben, mire is „vállalkoztam” – nevetett Majka.

Dundika és Majka egyelőre nem döntötték el, hol házasodnak majd össze, milyen ruhában lépnek az oltár elé, vagy éppen kik gondoskodnak majd a lagzi hangulatáról, abban viszont mindketten egyetértettek, hogy ennek a napnak nem szabad a felesleges aggódásról, a rohangálásról szólnia. Legyen az esküvőjük fesztelen, kiegyensúlyozott, ahol tényleg az a
fontos, hogy ők és a násznép mulassanak egy nagyot.

Majkáék és minden esküvőre készülő jegyespár segítségére lesz majd a december 1-2-i hétvégén a Pearl Wedding Show, hazánk egyetlen exkluzív esküvői kiállítása, melynek minden eleme a kiemelkedő minőségről, a különlegességekről, az egyediségről szól majd.

A legnagyobb hazai designerek által megálmodott menyasszonyi kreációkat, vőlegényeknek, koszorúslányoknak tervezett ruhakölteményeket és kiegészítőket a VAM Design erre a célra átalakított, különleges terében mutatják be. Ugyanitt, a legjobb hazai fotósok munkái, izgalmas képi világú videoklipek is várják az érdeklődőket. A programban a hangulatfelelősök is bemutatkoznak: a musicalrészleteket éneklő művészektől, a szóló zongoristákon és a jazzegyütteseken át a party zenekarokig és a DJ-kig széles a repertoár. Az első emeleti kiállító részben, egyedi enteriőrök várják az érdeklődőket, ahol nem zsibvásár jellegű közegben, hanem exkluzív miliőben, személyes beszélgetések során ismerkedhetnek meg a látogatók a legkiemelkedőbb szolgáltatókkal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik