Szórakozás

Apja megölését akarta megbosszulni a nagybátyján

Előzetes letartóztatásban a fiatal férfi

Emberölés bűntett kísérlete miatt indított büntetőeljárást a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 26 éves sárpentellei férfi ellen, aki vascsővel esett neki nagybátyjának, amiért évekkel ezelőtt megölte édesapját. A gyanúsítottat 2012. november 21-én a Székesfehérvári Városi Bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.Emberölés bűntett kísérlete miatt indított büntetőeljárást a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 26 éves sárpentellei férfi ellen, aki vascsővel esett neki nagybátyjának, amiért évekkel ezelőtt megölte édesapját. A gyanúsítottat 2012. november 21-én a Székesfehérvári Városi Bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. Tájékoztatta a Fehérvár24- et Kiss Z. Edward a megyei rendőrség szóvivője

Sárpentellén egy tanyán 2012. november 17-én az esti órákban egy régi sérelmen veszett össze egy 26 éves fiatalember és 38 éves nagybátyja.

A veszekedést az váltotta ki, hogy az együtt elfogyasztott nagyobb alkoholmennyiség után az idősebb férfi felhozta, menyire sajnálja, hogy 1992-ben megölte testvérét, a fiatalember apját. A férfi annak idején ezért a tettéért börtönbüntetést kapott, amit le is töltött.

A fiatalember a kellemetlen emlékek kapcsán teljesen kiborult, és egy vascsővel támadt a nagybátyjára. A sértett – miután több ütés érte – az udvarra menekült, ahol bántalmazója elől egy szalmabálában bújt el. Ott talált rá másnap reggel egyik ismerőse, aki értesítette a mentőket. A férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították Székesfehérvárra, a Fejér Megyei Szent György Kórházba.

Az elkövetőt a Fejér megyei nyomozók emberölés bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során részletes beismerő vallomást tett. Ezt követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását, melyet a Fejér Megyei Főügyészség indítványozott. A büntetett előéletű 26 éves férfi bírósági meghallgatására 2012. november 21-én koradélután került sor, ahol a Székesfehérvári Városi Bíróság elrendelte előzetes letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik