Szórakozás

Csoportos rablás Dunaújvárosban: grafika készült a rablókról

Dunaújvárosban történt rablással kapcsolatban fordul a lakossághoz a rendőrkapitányság – kérik, aki felismeri a grafikán szereplő személyeket, jelentkezzen!

A Fehérvár24 információi szerint az egyelőre ismeretlen tettesek Dunaújvárosban követték el a bűncselekményt novemberben, ám a csoportos rablással kapcsolatban egyelőre a nyomozás érdekeire való tekintettel nem ad ki további információkat a rendőrség. A két elkövetőről azonban grafikai rajzok és személyleírás készült-tájékoztatta a Fehérvár24-et Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivő.

Személyleírásuk szerint az egyik elkövető 20 év körüli, 180-190 cm magas, normál testalkatú, rövid sötét hajú, elálló fülű. Az elkövetéskor fekete melegítő nadrágot, és fekete zipzáras kapucnis pulóvert viselt. Bal fülében egy fehér köves fülbevaló volt. A másik elkövető személy 20 év körüli, 175 cm magas, zömök testalkatú, izmos, haja kb. 5 cm-es sötét színű. Az elkövetéskor frizurája „tarajosra” volt felzselézve. Sötétszürke belebújós pulóver, és kék farmernadrág volt rajta. A bal fülében ezüstgolyó fülbevaló volt.

 

Aki felismeri a grafikai rajzokon szereplő személyeket, azonosításukban a hatóság segítségére tud lenni, vagy egyéb az ügy szempontjából lényegi információval rendelkezik, jelentkezzen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság 25/510-510-es központi számon és kérje a nyomozókat. Bejelentés tehető tovább a 107-es, 112-es segélyhívószámok bármelyikén, vagy személyesen a Dunaújváros, Szent György u. 1. szám alatt lévő rendőrkapitányság épületében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik