Szórakozás

Bödőcs és Beliczai Baló Györggyel és Hiller Istvánnal szilveszterezik

Beliczai Balázs és Bödőcs Tibor közös megmozdulásával már most előszilveszteri estjére gyúr.

Beliczai Balázs számára nagyon fontos időszak az év vége, gőzerővel készül nagyszabású Dumaszínházas előszilveszteri fellépésére. Soron következő, november 27-i, Bödőcs Tiborral való közös estje is amolyan előgyakorlat, amellyel közönsége rekeszizmait edzi.

„Élő audiokomment show! A magyar televíziózás mélypontjainak csúcsait elemezzük, meglepően magas poénsűrűséggel. Kommentálunk, évődünk, tréfálunk, borzoljuk a kedélyeket, eloszlatjuk a tévhiteket, mondjuk ki: megváltjuk a világot! Ilyen még nem volt! Ha volt is, nem ilyen volt!” – mesélt lelkesen Bödőcs kollégával közös estjének részleteiről a humorista, akinek a szilveszter a non plus ultra, amelyet azonban nem szórakozással, hanem munkával ünnepel. Balázs ráadásul nemcsak az óév utolsó napján lép fel, hanem az előszilvesztert is azzal tölti, hogy másokat szórakoztasson.

Hogy miért olyan fontos Balázs számára egy-egy év végi fellépés, a következőket árulta el: „Számomra a szilveszter az év csúcspontja! Ilyenkor is fellépek, mert még önfeledtebb a közönség, még parádésabb a hangulat! Éppen ezért prémiumkategóriás idiotizmussal készülök az év utolsó előtti napján a Dumaszínházban. Zenés, de nem táncos mulatság lesz! A legnagyobb slágerek csendülnek fel – Hiller István, Baló György és más ismert személyiségek hangján, élőben!” – árulta el különleges előszilveszteri fellépéséről a humorista, akinek december 30-án este Kiss Ádám lesz segítségére a Corvin sétányon a hangulat fokozásában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik