Szórakozás
ijedt-föld (föld, döbbent)

„Többnapos éjszaka borul ránk decemberben”

Úgy tűnik, egyre inkább fokozódik a világvége-hangulat: az interneten egy újabb összeesküvés-elmélet terjeng, miszerint decemberben a Föld belemegy a „null síkba”, ahol megszűnik az elektromosság. A körlevél szerint erről tud az amerikai kormány, mégsem tesz ellene semmit. Ön mit gondol?

Érdekes levelet találtunk online postaládánkban a minap. Már megszokhattuk a közelgő világvégével kapcsolatos fenyegetéseket, így annyira talán nem is lepődtünk meg attól, mellyel ez a szörnyű levél szembesített bennünket. Tömören összefoglalva nincs mese, a világ december 21-én elsötétül, az elektromosság megszűnik, így használhatatlanná válik minden modern berendezés, ám pár nappal később megfordul a folyamat és minden visszaáll  a régi kerékvágásba. Csupán az emberek szellemi, vallási és spirituális felfogása változik meg az esemény hatására.

Nos, íme a levélből néhány töredék! Távol álljon tőlünk, hogy megcáfoljuk vagy bármiféle igazságalapot keressünk ebben a jövendőlésben, de megosztjuk olvasóinkkal is. Legfeljebb jót nevetünk decemberben ezen az ominózus napon. Vagy nem. Ezt mindenki döntse el maga.

A riogató körüzenet szövege: „2012/2013 őszén és telén Tibetben és a Föld északi féltekéjén meleg lesz. 2012.december 21-én Földünk belép az egész Naprendszerrel együtt a galaktikus „null síkba”. Ez egy létező sík, ahol nincs áram, és ahol semmilyen tárgyban nem működik az elektromosság. Az egész Földön, 2012.12.21-én 10 óra körül – Moszkvai idő szerint – néhány perc alatt elsötétül minden és teljes csend lesz. Nem lesz semmilyen fény, áram, távkapcsolat (telefon, internet), és semmi sem fog működni”.

Az emberiség 10 százaléka kipusztulhat

„Ez a sötétség kozmikus illúziókat, fénykisüléseket és emberi illúziókat fog kiváltani, amely 3-4 napig fog tartani. Semmitől sem kell félni, sem tartani. A végén ismét előjön a Napfény és ismét érezhető lesz a nyugalom és béke. Az állatok természetes meg fogják érezni, hogy eljön a „kozmikus sötétség” és el fognak rejtőzni. Az emberek a városokban nem fogják érezni annyira az eseményeket, ezért több halálos esemény és tébolyodottság következhet be. Az emberiség 10 százaléka elhunyhat”.

föld (föld, csillag, )

Tippek és praktikák, hogy túléld

Még Bear Grylls is megirigyelhetné ezeket, a remek túléléshez szükséges technikákat,  ezért úgy éreztük, hogy a fenyegető részek mellé ezt is ki kell ollóznunk a a jóslatból. Tehát:

“2012. december 20-án vigyék magukkal gyermekeiket, igazolványikat, valamennyi pénzt, és utazzanak el a városból a természetbe. Készítsenek élelmiszertartalékot két hónapra, mivel az elektromoshálózatot csak nehezen és fokozatosan fogják tudni rendbehozni. Jó ha otthon lesz vízkészlet, tűzifa, gyertya világításra, tűzhely, mivel december 21-től nem fog működni az elektromos hálózat, a TV és más kommunikációs hálózatok. A sötétség napjai alatt fontos az ablakokra sötétítőt rakni, ne nézzenek az ablakokon ki, ne higyjenek annak, amit látnak és hallanak, és ne menjenek az utcára. Ha mégis fontos volna kimenni a házból, akkor ne menjenek messzire, mert eltévedhetnek, mivel a fény hiánya miatt elveszthetjük az irányérzetünket és nem fogjuk látni a saját kezünket sem. Ne féljünk. Ha újra megjelenik a fény, nem szabad mindjárt a városokba viszamenni, jobb lesz tavaszig várni. A Föld a „null síkból” való definitív kimenetele 2013. február 7-én várható. Ekkor már beindulnak a repülő- és a vonatjáratok”.

Azt nem sikerült kiderítenünk, hogy ki indította el ezt a lavinát, és ki írhatta a levelet, hiszen tudományos, hiteles forrás nincs megjelölve. Addig is ránk van bízva, miben hiszünk, miben nem. Annyi azonban biztos, hogy amennyiben ez a rémhír csupán kacsa, akkor a Győr24-en december 22-én is találkozhatnak a legfrissebb hírekkel, eseményekkel.

Ajánlott videó mutasd mind

Ilyen lehet Magyarország 2050-re

Elsorvad a vidék, az élővilág kiüresedik, sok őshonos fajunk eltűnik, a tájat kevés, és azonos fajokból álló, egysíkú élőhelyek fogják uralni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a 24.hu Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.