Szórakozás

Nadrágjába rejtve lopta a vodkát egy hajléktalan férfi

Itallopás, ittas vezetés, baleset adott munkát az egyenruhásoknak.

Székesfehérváron egy áruházlánc üzletében 2012. november 18-án alkoholt lopott egy dunaújvárosi hajléktalan férfi. Cselekményét a biztonságiőrök észrevették és a biztonsági szobába kisérték. A férfi a felszólításnak eleget tett, hogy adja elő az eltulajdonított dolgokat, és a nadrágjából elővett egy üveg vodkát. A kiérkező járőrök a férfit a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították és a nyomozók szabálysértési őrizetbe vették, mivel ellene hasonló cselekmény miatt korábban már kellett intézkedni – tájékoztatta a Fehérvár24-et Kiss Z. Edward a megyei rendőrség szóvivője.

Egy 61 éves férfit igazoltattak a járőrök Kulcson 2012. november 18-án, aki gépkocsijával közlekedett. Az ellenőrzés során az alkoholszonda 0,21 mg/l értéket mutatott. A férfivel szemben szabálysértési eljárás indult.

A kora délelőtti órákban a 7-es számú főúton egy Opel és egy Fiat típusú gépkocsi ütközött Baracska térségében. Személyi sérülés nem történt.

Szintén ezen a napon az esti órákban két Opel típusú személygépkocsi ütközött össze a 7-es számú főúton Dinnyésnél. A két sofőr közül az okozó könnyű sérülést szenvedett a baleset során

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik