Szórakozás

Delhusa kirúgta Erikát és másik nőt választott

Vége a hosszú keresgélésnek, Gjoni kiválasztotta szíve hölgyét. Violetta örült, Erika elrohant a Krisna templomból.

Tegnap este az utolsó adásához érkezett az I love Gjoni. Az RTL II párkereső műsorának utolsó epizódjában Erika és Violetta harcolhatott az albán zenész kegyeiért. Mindkét lány egy-egy álom randin vehetett részt Gjonival.

Delhusa elsőként Erikát hívta randevúra, egy várban romantikáztak. A pár korhű ruhába öltözve járta körbe a kőépítményt. Együtt öltötték magukra az új ruhákat, már itt elkezdődött a pikáns kaland. Erikát rettentően felizgatta amikor meglátta az anyaszült meztelen Gjonit. Azt mondta, hogy a valaha látott legragyogóbb férfi ékszer láttán ott azonnal neki adta volna a testét. Erre azonban ott nem volt lehetősége, ezért be kellett érnie néhány forró csókkal és Gjoni ajándékával, egy saját kezűleg kovácsolt vasszívvel. A vár királya és királynője este vacsorát rendezett. Erika szájában egy csirkecombbal ecsetelte, hogy neki még a korkülönbség sem lenne akadály, ezután ágyba is kerültek. A lány azt mondta, hogy ezalkalommal mindenét odaadná Gjoninak, de azt már nem tudtuk meg, hogy erre sor került-e. A nézőknek annyival kellett beérniük, hogy néhány másodperc erejéig sejtelmes nyögéseket hallottak…

Mindenki szerelme másnap Violettát hívta randizni. Gjoni az országút szélén beszélt meg randevút a lánnyal, aki talpig bőrben várta őt. Húztak egyet a gázkaron, és órákon át tartó motorozás következett. Rövid piknik, beszélgetés és csókváltás után egy kastélyszálló felé vették az irányt, ahol egy fürdőben romantikus kényeztetés következett. Violetta és Gjoni ezután jókorát vacsoráztak, majd együtt bújtak ágyba.

Hamar eljött az utolsó nap. Gjoni hosszasan tanácskozott Keleti Andival, majd meditációba kezdett. A somogyvámosi Krisna-völgy lélegzetelállító szépségű kertjében megszületett döntést a műsorban szereplő összes versenyző hallhatta. Mind a tizenhat lány a padlón ülve, indiai viseletben várt a nagy bejelentésre.

Kezdetét vette az utolsó ceremónia. Véget ért a vadászat, Gjoni Rambó végre letehette a géppuskát. Erika es Violetta remegő lábbal lépett Gjoni elé, egyikőjük se tudta leplezni izgalmát. Delhusa elmondta, hogy miért ők ketten állnak előtte, mit szeret bennük a legjobban. Majd kezébe vette a szerelmét szimbolizáló virágfüzért és Violetta nyakába akasztotta. Erika könnyeivel küszködve hirtelen távozott a helyszínről, nem tudta végignézni, ahogy megáldják szerelme és Violetta kapcsolatát. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik