Szórakozás

Felesége raboltatott ki egy férfit Ercsiben

A férfi szerda éjszaka arra ébredt, hogy két símaszkos férfi ütlegeli.

Saját házában raboltak ki egy ercsi férfit 2012. november 14-ére virradó éjszaka símaszkot viselő férfiak. Amikor a rendőrök a helyszínre értek, a feleség nyitott ajtót. A nyomozóknak a megtámadott férfi elmondta, hogy éjszaka az ágyban fekve arra ébredt,  erős ütések érik, majd felkelve, két símaszkot viselő férfit látott. Dulakodni kezdett velük, de hátulról leütötték, majd egy párnahuzatot húztak a fejére, megkötözték, majd miután magukhoz vették pénztárcáját, a házhoz tartozó udvar mögötti pincébe vitték, ahol rázárták az ajtót. Amikor sikerült kiszabadulnia,  a szomszédtól kért segítséget, aki azonnal értesítette a rendőrséget.

Az erőszakos támadás során a férfi nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.A nyomozók számára egyértelművé vált, hogy a bűncselekmény értelmi szerzője a férfi felesége, aki a támadókat felbérelte.

Így a 35 éves asszonyt, majd a két felbérelt rablót, egy 21 éves perkátai, valamint egy 34 éves ercsi férfit a dunaújvárosi rendőrök elfogták, és előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket – mondta el a Fehérvár24-nek Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik