Szórakozás

Visznek mindent: folytatódik a harc a bolti szarkák ellen

Bolti tolvajok adtak munkát a rendőröknek tegnap a városban és környékén.

Bolti tolvajok buktak le tegnap délelőtt az egyik fehérvári boltban. Egy 22 éves papkeszi és egy 18 éves pécsi fiatalember volt az, akik az áruházban az áruvédő eltávolításával, négy üveg szeszes italt loptak 20 796 Ft értékben. Az áruvédő leszedésével további 620 Ft kárt okoztak.

Egy másik bolti szarka is rendőrkézre került nem sokkal később Székesfehérváron. Az 52 éves fehérvári férfit egy másik áruházban érték tetten a biztonsági őrök, amikor ceruzaelemet zsákmányolt 7 992 Ft értékben. Információink szerint korábban is többször követett már el hasonló lopásokat.

A fehérvári rendőrök este egy újabb tolvajt vittek be a kapitányságra. A 43 éves férfi 1 335 Ft értékben lopott sört és rumot az egyik fehérvári áruházból, de szerencsétlenségére a biztonsági őrök tetten érték. Korábban ő is követett már el hasonló lopásokat. A nyomozók kihallgatták és ő is bűnügyi őrizetbe került.

Éjszaka fél kettőkor újabb bolti szarka bukott le lopás közben. A 20 éves várpalotai férfi az egyik éjjel-nappal nyitva tartó áruházban az áruvédőt eltávolítva szeszes italt csent el 9 940 Ft értékben, amikor a biztonsági őrség tetten érte. Így a helyszínen a járőrök elfogták, majd előállították a kapitányságra- tájékoztatta a Fehérvár24-et Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik