Szórakozás

Kritizálták Weisz Fannit

weisz-fanni(210x140)(1).jpg (weisz fanni)
weisz-fanni(210x140)(1).jpg (weisz fanni)

Weisz Fanni kíváncsi volt arra, rajongói szerint a rövid vagy hosszú haj áll-e neki jobban. A kommenetek elolvasása után szinte bizonyos, hogy nem a változtatás mellett dönt.

Facebook-oldalán kérte ki rajongói véleményét új frizurájáról Weisz Fanni. A szépség azonban meglepő módon nem csupán pozitív kritikát kapott, sőt… Ráadásul cinikusan, esetenként bántó kommentekkel is szembesülnie kellett.

A  hosszú hajú szépségkirálynő kíváncsi volt arra, vajon rajongóinak tetszik-e rövid frizurával, azt azonban elárulta, nem szabadult meg hátközépig érő tincseitől, csupán elrejtette azokat. Ám ahogy a Weisz Fanni képe alatt olvasható hozzászólások is jelzik, a férfiak szemében a hosszú haj még mindig a nőiesség egyik attribútuma (emlékeztetőül: Ördög Nóra és Tatár Csilla frizurájának megváltoztatása is – enyhén szólva – megosztotta a közönséget), és éppen ezért az általános vélekedés szerint mindenkinek jobban is áll.

Többen kérték Fannit, hogy esze ágában se legyen levágatnia haját, hiszen jelenlegi frizurája szinte védjegyévé vált, így ismerték meg őt az emberek.

Fanni posztjához természetesen csipkelődő hozzászólások is érkeztek, volt, aki azzal poénkodott, hogy biztosan azért szabadult meg hosszú hajától a szépség, mert “lusta megmosni”, más pedig a rövid frizurát geyenesen rossz viccnek titulálta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik