Szórakozás

Elhunyt Brooke Shields édesanyja

Hetvenkilenc esztendős korában elhunyt a világsztár édesanyja. A hivatalos közlés szerint a sztármama halálos betegségben szenvedett.

Teljesen összetört Brooke Shields anyja haláltól. A tragédiát csak most jelentették be, hogy a színésznőnek legyen ideje összeszednie magát, mielőtt a sajtó faggatni kezdi. Teri halála nemcsak a lányának és családjának veszteség, de a sztárvilágnak is, ugyanis a modell-színésznő legenda volt a maga sajátos módján. Bár soha nem szakmailag hívta fel magára a figyelmet, sokkal inkább azért lett híres, ahogy a lányából csillagot faragott.

Brooke már tizenegy hónaposan egy reklámkampányban szerepelt, általános iskolásként pedig már keresett gyerekmodell volt. Hollywoodot is meghódíttatta lányával Teri, amivel óriási felháborodást váltott ki, ugyanis hagyta, hogy a Pretty Baby című filmben meztelen pózoljon és erotikus jelenetet forgasson tizenhárom éves csemetéje. Aztán következett a szintén nagy botrányt kavaró, máig hírhedt Calvin Klein farmerreklám, amiben egy áthallásos szlogennel árulta a nadrágokat a tizenöt esztendős Brooke. A közvélemény szerint Teri menedzselési módja megrontotta a lányát, és csupán azért nyomta ennyire Brooke-ot, hogy a saját álmait megvalósítja.


Brooke és sokat kritizált anyja

A mamából hamar elege lett Brooke-nak is, és annyira megromlott köztük a viszony, hogy hosszú évekig nem is beszéltek, sőt rendszeresen szidták egymást a sajtón keresztül. Ám a kötelék annyira erős volt köztük, hogy kicsit később hajlandóak voltak félretenni az ellentéteiket, és kibékülni. A kapcsolatuk azonban csak akkor lett igazán újra szoros, amikor Terinél időskori dementiát diagnosztizáltak. Brooke innentől kezdve igyekezett mindent megtenni anyjáért, hogy hátralevő élete a betegsége ellenére boldog és gondmentes legyen. A hivatalos gyászközleményében pedig egy csodás nőnek nevezi anyukáját, aki ugyan nem volt tökéletes, de nélküle sem szakmailag, sem magánemberileg nem lehetett volna az, aki ma.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik