Szórakozás

Csak a pénzéért veszik feleségül a bombázót

A Modern család sztárja, Sofía Vergara sokak szerint óriási hibát követ el, amikor oltár elé áll, ugyanis a vőlegénye csak a vagyonát akarja.

Nagyon készül második esküvőjére Sofía Vergara. A negyvenéves bombázó barátai és legközelebbi kollégái  meg vannak győződve arról, hogy Nick Loeböt nem az őszinte érzelmek vezérlik a kapcsolatukban. Szerintük az üzletember kizárólag Sofía vagyonát akarja a saját ügyei finanszírozására, valamint a hírnevéből is hasznot akar húzni. Állítólag csak a jól fizető szerepeket engedi megpályázni menyasszonyának, és ő vette rá arra is Sofíát, hogy tüntessen a Modern család forgatásán, amíg nem kap fizetésemelést. A színésznő azonban mindezt nem akarja észrevenni,  ha valakit szeret, abban a végtelenségig megbízik.

Vergara már évek óta randizgat Loebbel, de többször szakítottak rövidebb időszakokra, mert a férfi más hölgyek társaságát is kereste. Ám mióta idén kibékültek, töretlen a kapcsolatuk, és Nick júliusban egy eljegyzési gyűrűt vett a szexbombának születésnapjára.


Érthetetlen módon csak a malacperselyt látja Sofíában vőlegénye

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik