Szórakozás

Neked tetszik Liptai Claudia szűk nadrágban? Íme

Amióta Claudia lefogyott, a stylistoknak nincs nehéz dolguk csinosan öltöztetni a műsorvezetőt. Legutóbbi öltözéke azonban megosztotta a rajongókat is.

MInt már megírtuk, Liptai Claudia időnként  feltűnő öltözékével hívja fel magára a figyelmet. Az elmúlt időszakban szuperszexi szoknyácskája és melltartó nélkül viselt blúza lett közbeszéd tárgya. Egyesek azt suttogták, Claudia ezen viselkedése vélhetően szándékos.

Most azonban a SuperTV2 SuperMokkájában nem a legelőnyösebb öltözéket viselte. Erre egyébként az internetezők hívták fel a Hír24 figyelmét. Bár az vitathatatlan, hogy Claudia nagyon jó formában van, az is tény, hogy a teljesen rásimuló szűk nadrágnál van, ami sokkal jobban áll neki.


S miközben kritizáljuk Claudia szűk nadrágját, azt is el kell ismernünk, hogy a SuperTV2 elindulása ismét nagyot dobott a színésznő amúgy sem alacsony népszerűségi indexén. A nézők szinte csak pozitív kritikával illették a Clau-Tilla párost, és volt, akit a szép műsorvezető annyira lenyűgözött, hogy egyenesen Marilyn Monroe-hoz hasonlította.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik