Szórakozás

Fenekén visel intim tetoválást Lang Györgyi

Az ember évezredek óta tetováltat magára különböző szimbólumokat, nem kivétel ez alól Lang Györgyi, a SuperMokka műsorvezetője, és Nagy Kristóf Bozont, a Megasztár egykori versenyzője sem.

Tetoválásokról beszélgetett Lang Györgyi, Váczi Gergő és meghívott vendégeik a SuperMokkában. Amíg a különböző testvarrásokról néztek kisfilmeket, a Pa-Dö-Dő énekesnője beszólt a sok tetválással büszkélkedő Bozontnak.  “Figyelj, vetkőznöd kell! Már régóta fenem rá a fogam” – viccelődött.


Györgyi tehát bevallotta: a tetkók ürügyén szívesen csodálná az énekes srácot a megszokottnál kevesebb ruhában is, ám erre – bánatára – nem került sor. Bár Bozont nem vetkőzött, a tetoválásairól és azok jelentéséről szívesen mesélt. Az énekes elmondta, több rajz is van rajta, ami a zene imádatára utal, és amelyekről tudja, hogy élete végéig szívesen viseli őket.

Hozzátette, van olyan tetoválása is, amely azt jelképezi, hogy szerencsés embernek tartja magát az életben. „Ha bármi bajom van, és ránézek, ezt  juttatja eszembe” – magyarázta.


Bozont mellett Györgyi is megmutatta tetoválásait, kivéve egyet. Elárulta, van egy nem publikus ábra is rajta, méghozzá a fenekén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik