Szórakozás

Átverték Sipos Petit, a Mirigyek frontemberét

Sipos Péter családjával Krakkóban töltötte a hosszú hétvégét. A külföldi vakáció ugyan nem volt felhőtlen, Petiék mégis teljesen feltöltve és jó élményekkel érkeztek haza. Az Irigy Hónaljmirigy frontemberére mostantól pedig nagy erőkkel készül a csapat decemberi nagykoncertjére.

Sipos Peti feleségével és gyermekeivel a hosszú hétvégére Lengyelországba utazott. Az Irigy Hónaljmirigy frontembere az interneten bukkant egy visszautasíthatatlan ajánlatra.

„Az interneten naponta bombázzák az embert mindenféle akciós ajánlatokkal, én is rányomtam az egyik jónak ígérkező hirdetésre. Amikor a szállodához értünk, megértettem miért volt ilyen olcsó. Már kívülről is borzalmasan nézett ki a “hotel”, de a szobákban aztán leesett az állunk. Gyakorlatilag egy 70-es évekbeli munkásszállóban éreztük magunkat, ahol szabadságon van a takarítónő.

Inkább be is menekültünk Krakkó belvárosába, ami rögtön jobb kedvre derítette a családot. A csodálatos történelmi főtér és a környező utcák, a jó idő, a finom lengyel sör és a rengeteg turista mind magáért beszélt” – mesélte Peti.

A Sipos család nem csak Krakkó nevezetességeit csodálta meg, hanem Lengyelország természeti kincseit is igyekeztek felfedezni.

„Másnap egy tutaj túrára indultunk a Dunajec folyóra, ami egykoron magyar határfolyó volt. Csodálatos, ahogy a hatalmas sziklák közt kanyarog a folyó, és az őszi erdő minden színét felvonultatja. Hazafelé szerettük volna útba ejtetni Zakopánét, ami csak kisebb kerülővel sikerült. A GPS-ben ugyanis három Zakopane is szerepelt, így tettünk egy 90 km-es kitérőt. Már gyanús volt egy idő után, hogy apró falvakon, mellékutakon kanyargunk, de szerencsére nálunk volt egy anyukámtól kapott papírtérkép, amit még valószínűleg az utolsó lengyel bevásárló körútján használhatott, mert a szomszédos ország a CCCP volt” – tette hozzá nevetve az IHM frontembere.

 

A hotel kényelmetlenségeit, és a kitérőt leszámítva, Siposék mindenkinek csak ajánlani tudják Lengyelországot. Krakkó, a Tátra, a barátságos emberek, a jó ételek és a finom sörök teljesen feltöltötték Petit, aki mostantól minden idejét az Irigy Hónaljmirigy december 28-i Syma csarnokbeli nagykoncertjére fordítja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik