Szórakozás

Nyolcmilliós Audit lopott: kiélvezte majd leparkolta

8 millió forintos, Audi RS4 típusú személygépkocsit lopott, melyet a rendőrök 30 km-el odébb megtaláltak leparkolva, lezárva.

Sukorón október 19-én, a hajnali órákban ismeretlen elkövető tört be egy lakóházba. A házból többek közt elvitte a garázsban álló, közel 8 millió forint értékű, Audi RS4 típusú személygépkocsit is a kulcsokkal együtt. A Gárdonyi Rendőrkapitányság nyomozói gyors munkával már a következő napon megtalálták – a gépkocsiba szerelt biztonságtechnikai eszköz segítségével – a gépkocsit kb. 30 km-el odébb egy másik településen leparkolva, lezárva. A körözött gépkocsit a tulajdonosa visszakapta sérülésmentesen.

A kocsiból azonban az ismeretlen elkövető kikocsikázta az üzemanyagot. Ezzel kapcsolatban a jármű computeréből megállapították, hogy annak „fokozott” igénybevétele során nagyon megugrott az amúgy sem alacsony fogyasztása. Így feltételezhető, hogy a gépkocsit az ismeretlen elkövető igencsak „ kiélvezte”, mielőtt leparkolta. A rendőrség folytatja a nyomozást az ügyben- tájékoztatta a Fehérvár24-et Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik