Szórakozás

Szerelemféltés és verekedés Dunaújvárosban

Két férfi szerelemféltés miatt veszett össze, ami odáig fajult,hogy egymásnak estek és mindketten könnyebb sérüléseket szenvedtek.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Ügyeletére november 3-án este kilenc órakor bántalmazásról tett bejelentést egy asszony. Egy 38 éves dunaújvárosi férfi Dunaújváros, Dózsa György úton lévő Diák Tanya előtt szerelemféltés miatt szóváltásba keveredett egy 20 éves szintén helybéli férfival.

A veszekedés odáig fajult a két férfi között, hogy az idősebbik ököllel vállon ütötte a fiatalabbikat, majd mellkassal meg is lökte. A bántalmazott férfi erre viszonzásul a nyakánál megragadta támadóját, majd a földre rántotta, ahol tovább dulakodtak. Közben a fiatalabb közölte az idősebbel, hogy ő polgárőr, és felszólította, hogy hagyja abba a bántalmazást. Ekkor az idősebb férfi befejezte a verekedést.

A verekedés során mindkét férfi könnyen sérült. A dunaújvárosi nyomozók mind a két személyt előállították a kapitányságra, ahol a nyomozók mindkettőjüket garázdaság vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Szabadlábon védekeznek- tájékoztatta a Fehérvár24-et Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik