Szórakozás

Megverték a jegyszedőket, mert nem engedték be őket a diszkóba

Hangos szóváltás után verekedett össze a három férfi a két jegyszedővel.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Központi Ügyeletére november 4-én garázdaságról érkezett bejelentés Nádasdladányból, a Sörhegy utcában lévő söröző elől.

Három férfi szeretett volna bemenni a kocsmába, ahol szombaton este diszkó volt. Az ajtóban álló két jegyszedő férfi azonban nem engedte be a triót mert erősen ittas állapotban voltak. A három férfi először úgy tűnt ezt elfogadta, de később a söröző előtti parkolóban a vendégeket inzultálták. Erre a két jegyszedő megkérte őket, hogy ezt fejezzék be, és távozzanak. Ők azonban maradtak és szóváltásba keveredtek a két jegyszedővel, majd a vita hevében ketten az egyikre, míg a harmadik személy a másik férfira támadt, és az öt fő dulakodni kezdett egymással.

A bejelentést követően a polgárdi járőrök perceken belül a helyszínre érkeztek. Ők voltak azok, akik a verekedőket szétválasztották. A bűncselekmény során mind az öt személy könnyen sérült.

A három ittas férfit a rendőrök ezt követően előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra. Ott a nyomozók a 38 éves nádasdladányi, a 30 éves hajmáskéri, valamint a 21 éves óhidai férfiakat csoportosan elkövetett garázdaság bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A vallomást mindannyian megtagadták.

A nyomozók a hajmáskéri férfit – aki eddig összesen tizenötször volt már büntetve többségében testi sértések és garázdaságok elkövetése miatt – bűnügyi őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatását. Két társa szabadlábon védekezik- mondta el a Fehérvár24-nek Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik