Szórakozás

Előzetesben a dunaegyházi gázoló

Előzetes letartóztatásba került az a 28 éves dunaegyházi férfi, aki vasárnap ittas állapotban elgázolt négy embert, akik közül hárman meghaltak.

Sárközy Szabolcs, a Kecskeméti Törvényszék szóvivője elmondta:a Kecskeméti Városi Bíróság nyomozási bírója a szökés és az elrejtőzés veszélyével indokolta az egyelőre 30 napra szóló fogva tartás elrendelését.

A nyomozási bíró döntését az ügyész, a terhelt és az őt képviselő védő is elfogadta – tette hozzá a szóvivő.
A 28 éves, arcát eltakaró férfit három rendőr kísérte a nyomozási bíró elé, aki közel fél órás tárgyalás után hozta meg döntését.

Az elkövető vasárnap hajnalban Dunaegyházán ittas állapotban vezette autóját, és négy férfit, közöttük testvérét gázolta el.
A baleset után a helyszínen ketten meghaltak, két férfit – az egyik a gázoló testvére volt – súlyos sérülésekkel vittek kórházba. Az egyik súlyosan sérült, 19 éves férfi hétfőn hajnalban meghalt.

Horváth Attiláné, a kecskeméti kórház szóvivője kedden az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a baleset negyedik sérültjének a lába tört el, és kedden délelőtt elhagyhatta a kórházat. Az MTI információi szerint ő a gázoló férfi testvére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik