Szórakozás

Férjhez megy a botrányhős Rihanna

rihanna (rihanna, )
rihanna (rihanna, )

A barbadosi popdíva úgy döntött, összeköti életét pofonosztogató párjával. A hír a sztárvilágban nem okozott osztatlan lelkesedést.

Úgy tűnik, Rihanna továbbra is szereti az oroszlán bajszát huzigálni. A drogbotrányokkal és villantásokkal terhelt múltú csalogány ugyanis már az esküvőjét tervezgeti rapper szerelmével, Chris Brownnal – írja a híradó.hu.

A döntés elég meglepő, mivel a sztárpár közös története nemcsak rózsaszín felhőcskéket, de ütésváltásokat is tartalmaz. A rapper többször is alaposan elagyabugyálta már szerelmét. A románc azonban úgy tűnik, dacol a kék foltokkal. Az énekesnő egyébként erre már nyáron is utalt, Oprah Winfrey műsorában. Akkor azt mondta, sajnálja bántalmazóját, aki valójában “csak egy zavarodott fiatalember.”

A menyegzőre készülő énekesnő boldogságára azonban árnyékot vethet, hogy a hírek szerint barátnője, Katy Perry valószínűleg kihagyja a jeles eseményt, mivel nem lelkesedik a sziklaöklű vőlegényért.

Több sztár azonban már jelezte részvételi szándékát. Biztosan ott lesz például Jay-Z és Stella McCartney is. Ismerve az ifjú pár balhés életvitelét, nagy meglepetés lenne, ha botrány nélkül lezajlana a lagzi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik