Szórakozás
lofegyver(960x640).jpg (lőfegyver, )

Akcióban a TEK: íróasztalfiókban találták meg a fegyvert

Buthy Lilla

2012. 10. 27. 09:50

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság és a TEK műveleti egysége közös házkutatás nyomán találták meg az engedély nélkül tartott TT típusú maroklőfegyvert és a hozzá tartozó lőszereket az ercsi férfinél.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság eljárást indított egy ercsi férfival szemben. Hosszú a bűnlajstroma: engedély nélküli készítés, megszerzés, tartás, forgalomba hozatallal elkövetett lőfegyverrel lőszerrel visszaélés. A férfinél a dunaújvárosi nyomozók tartottak házkutatást október 25-én a kora reggeli órákban mivel bejelentés érkezett, hogy a férfinek lőfegyvere van, de engedéllyel nem rendelkezik.

Feltételezhető volt, hogy a férfinél éles lőfegyver van, a nyomozók a Terrorelhárítási Központ segítségét kérték. A dunaújvárosi nyomozók és a TEK műveleti egysége közösen jelent meg a férfi Ercsiben lévő lakóhelyén. Az ingatlanon élő férfi együttműködő volt a hatósággal. A lakóingatlanban megtartott házkutatás azonban nem járt eredménnyel.

A házkutatást ezután kiterjesztette a rendőrség a férfi által működtetett gazdasági társaság telephelyére, ahol egy TT típusú maroklőfegyvert, valamint több lőszert találtak egy íróasztalfiókban. A férfinek a fegyverre, illetve a lőszerekre nincs engedélye. A megtalált fegyvert és lőszereket szakértői vizsgálatra lefoglalta a rendőrség. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki a dunaújvárosi nyomozók- tájékoztatta a Fehérvár24-et Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivő.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Bengaluru, 2018. április 18.
Gyertyás virrasztáson vesz részt egy nő egy csoportos nemi erőszak és gyilkosság áldozatául esett nyolcéves indiai lány emlékére Bengaluruban (korábban Bangalor) 2018. áprlilis 17-én. A nomád törzsben élő lány 2018 januárjában halt erőszakos halált az észak-indiai Dzsammu állam Kathua körzetében. (MTI/EPA/Dzsagadis Nv)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.