Szórakozás

Iszak Eszti és Fluor Tomi szénakazalban

Új műsorral jelentkezik a VIVA Televízió november 9-én, pénteken délután 16:00-tól! A Stáb című saját gyártású reality tagjai ezúttal Iszak Eszter, Odett, Sanyóca, Fluor Tomi és Eckü, akiket valódi túlélőtúrára küldött a csatorna egy tanyára, ahol az élelemért és a vízért is meg kellett küzdeniük.

Ismét jelentkezik A Stáb a VIVA Televízión. A csatorna a műsor új tematikájához híven a Mangalica és Társai Húspatikában jelentette be, hogy folytatja a nagy sikerű saját gyártású realityt. A Stáb előző évadaiban Ausztráliába vagy éppen Balatonfüredre küldték a változó felállású csapatot, ezúttal azonban szakítottak a hagyománnyal, és laza nyaralás helyett nagyobb kihívás elé állították az öt menő hírességet. Iszak Eszter, Odett, Sanyóca, Fluor Tomi és Eckü kénytelen volt szembesülni azzal, hogy milyen is, amikor az éléskamra gyakorlatilag üres, és malacokkal vagy éppen kecskékkel kénytelenek megbirkózni, miközben egy közös dalt próbálnak összehozni. Az öt fiatalnak gyorsan össze kellett szoknia ahhoz, hogy sikerüljön zenészként és gazdaként egyszerre bizonyítaniuk rátermettségüket.

A műsort egy Mátranovák melletti tanyán vették fel, ahol a közeli faluban csupán másfél ezren élnek, amit a pörgéshez szokott sztároknak elég nehéz megszokni. A tanyát a falu korábbi polgármestere, az állattartással foglalkozó Gyula bácsi biztosította, aki minden nap újabb és újabb megpróbáltatások elé állította a városi kényelemhez szokott fiatalokat. A malacok etetése és a kecskefejés között a csapatnak arra is időt kellett szakítania, hogy megírják A Stáb Dalt és koncertet szervezzenek a helyiek segítségével. A dalhoz klipet is forgattak a tanyán.

A VIVA műsorvezetője, Iszak Eszti a modellkedésnek köszönhetően járt már többek között a thaiföldi Phuket szigetén is, viszont az istálló mindennapi közelségéhez nincs hozzászokva.

„Nagyon érdekes élmény volt, hiszen még soha életemben nem voltam ilyen körülmények között, annak ellenére, hogy sokáig vidéken éltem -– mesélte Eszti. – A 2012-es esztendőt ráadásul arra tettem fel, hogy új élményeket szerezzek. Akkor még nem tudtam erről a forgatásról, de az biztos, hogy hozzájárult ahhoz, hogy teljes legyen ez az évem.”

Szintén a csatorna műsorvezetője a budapesti éjszakában csak magyar Jim Carrey-ként ismert Sanyóca, aki a Megállóban és az Interaktívban is bizonyítja humorát. Kérdés, hogy a falusi életet is ugyanolyan vidámnak tartja-e, vagy attól már lehervad az arcáról a mosoly.

„Nagyon jól éreztem magam, rengeteg új élményt adott a forgatás. Mikor odaértünk, úgy álltam hozzá, hogy mindenkit meg akarok ismerni a csapatból és közben új dolgokat csinálni – emlékezett vissza Sanyóca. – Végül ezt is kaptam, például megtanultam kecskét fejni, és sok vicces szituba is kerültünk a srácokkal.” – tette hozzá.

Odett számára sem volt felhőtlen a túlélőtúra, ahol az állattartás nehézségeivel is megküzdöttek a hírességek. Az év egyik legígéretesebb underground énekesnője ráadásul húst a halon és a rákon kívül nem eszik, úgyhogy nem kis kihívás elé került a szalonnatáblák között.

„Nagyon jól éreztem magam a tanyán, igazi kikapcsolódás volt a nagyváros után, ráadásul rengeteg új élménnyel gazdagodtam. Nagyon örülök, hogy együtt voltam ezzel a négy emberrel, akikkel a műsor során jó barátságba kerültünk, és ez a mai napig tart.”

Fluor Tomi és Eckü évek óta jó barátok, nemrég jelent meg közös számuk is. Fluor még soha nem élt tanyán, Eckü viszont vidékről származik – a zenében mindketten helytállnak, de a falusi életmód nem biztos, hogy mindkettőnek fekszik.

“Életre szóló élmény volt a forgatás, azt hiszem, több lettem tőle. Például jobban bánok a zöldségekkel és az állatokkal, sőt, múltkor vettem hagymát is, mindez régen távol állt tőlem – mesélte nevetve Fluor Tomi. – Imádtam az egészet, megszerettem a többieket, már szervezzük a közös afterparty-t.”

„Nagyon vagány volt a forgatás, mindenki kihozta magából a maximumot. Szépen összekovácsolódott a banda, csomó vicces szituációba keveredtünk, főleg Sanyóval és Tomival pörögtünk együtt. Ezekből aztán elég jó sztorik lettek, azt hiszem, minden határon túlmentünk” – mondta el Eckü.

A vezető ifjúsági zenecsatorna reality-je november 9-én, péntek délután 16:00-kor debütál duplarésszel, majd hetente ugyanekkor jelentkezik új epizódokkal. A VIVA arról is gondoskodik, hogy aki lemarad, véletlenül se maradjon ki: minden héten szombaton 13:00-kor, valamint péntekenként is megismétlik a részeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik