Szórakozás

Bűnözők áldozata lett DJ. Dominique

DJ. Dominique sűrű napokat tudhat maga mögött. Fellépésről-fellépésre rohan, szusszanásnyi ideje sincs, ráadásul hétfőn meglopták.

Kapcsolódó cikkek

DJ. Dominique több mint tíz éves munkája került veszélybe a héten azzal, hogy feltörték az autóját és ellopták a cd-tasiját. Benne volt a komplett zenei anyaga, különleges minimixek, dedikált lemezek, maxi cd-k, saját zenék, speciális válogatások, egyszóval, élete munkája. Amikor észrevette a feltört autót, rögvest a rendőrséget hívta, de a nyomozók nem sok jóval kecsegtetik. Az anyagok zöméről van másolata a számítógépén, de találni pótolhatatlan darabokat is köztük.


„Mikor megláttam a kocsit, és rájöttem, hogy ellopták a cédátáskám, azt hittem elájulok. A négynapos ünnep alatt tele voltam fellépéssel, elsőre azt hittem, le kell mondanom őket. Szerencsére a barátaim és a kollegáim sokat segítettek, így minden munkát teljesíteni tudtam. Van néhány lemez, ami miatt nagyon fáj a szívem, mert az senki másnak nem értékes, nekem viszont nagyon is az. Remélem, egyszer valahogy visszakapom. Hihetetlen nagy boldogság volna számomra. A fellépések továbbra is fennakadások nélkül folytatódnak, hiszen a közönség semmit nem vehet észre. The show must go on!” – mesélte elviszes kiborulással DJ. Dominique.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik