Szórakozás

Fissítve! Lázár és sofőrje könnyebben sérült

Egy nő meghalt, Lázár János és sofőrje viszont csak könnyebben sérültek, már elengedték őket a kórházból, a reggeli karambol után.

 

Lázár János államtitkár és az őt szállító mikrobusz vezetője könnyebben megsérült, amikor a jármű karambolozott szerda reggel az M5-ös autópályán, Kecskemét közelében, de már mindketten elhagyhatták a kórházat – közölte a kecskeméti egészségügyi intézmény.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője megerősítette: a balesetben az egyik autóban utazó 36 éves nő meghalt, a könnyebben sérült államtitkárt és sofőrjét vizsgálat és ellátás miatt vitték kórházba.

Horváth Attiláné, a Bács-Kiskun Megyei Kórház szóvivője azt mondta, Lázár János és a gépkocsivezető  nyolc napon belül gyógyuló, kisebb sérüléseket, zúzódásokat szenvedtek. Ellátták őket, kezelésük további kórházi ellátást nem igényel, ezért elhagyhatták a kórházat.

Az államtitkárt szállító Volkswagen Transporter eleje tört össze, a mikrobusz a pályatest melletti árokban áll. A másik jármű, egy Ford Fiesta az autópálya belső sávjában van, a vezetőülés felőli oldala teljesen összetört. Megsérült a személygépkocsi motortere, mindkét ajtaja és hátulja is.

Nyíkos Tamás főhadnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője korábban azt mondta: az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 107-108 kilométerszelvény között ütközött össze a két jármű. A helyszínelés most is tart.

A Kormányszóvivői Iroda eddig csak annyit tudatott, hogy tisztázatlan okok miatt, ütközött a belső sávban veszteglő gépjárműnek ütközött Lázár autója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik