Szórakozás

Bejön a para a jenkiknek

A Parajelenségek negyedik fejezete uralta a hétvégén az észak-amerikai mozik jegypénztárait; a horrorfilmre 30,2 millió dollárért váltottak jegyet az Egyesült Államokban és Kanadában.

A bevételi lista második helyét szerezte meg az Exhibitor Relations összesítése szerint Ben Affleck munkája, Az Argo-akció, amely 16,6 millió dollárt keresett. A film valós történetet dolgoz fel, arról szól, hogy az 1979-es iráni forradalom idején miként sikerült egy CIA-ügynöknek kimenekítenie hat amerikait az Egyesült Államok teheráni nagykövetségéről.

A hétvégén a Hotel Transylvania – Ahol a szörnyek lazulnak című animációs vígjáték lett a harmadik 13,5 millió dollárral, a negyedik helyre szorítva ezzel a múlt heti elsőt, az Elrabolva 2-t Liam Neesonnal a főszerepben. Az akciófilm ezúttal 13,4 millió dollárt keresett.

A bevételi lista ötödik helyén nyitott az Alex Cross című film Tyler Perryvel a főszerepben. A krimire 11,7 millió dollár értékben váltottak jegyet. Kilencmillió dollárral a Sinister című horror lett a hatodik, A maflás című vígjáték 8,5 millióval a hetedik. Nyolcadik a Pitch Perfect című musical-vígjáték 7 millió dollárral, míg a kilencedik helyet Tim Burton Frankenweenie – Ebcsont beforr című munkája szerezte meg 4,4 millió dolláros jegybevétellel. A tizedik helyen – 4,2 millió dollárral – a Looper – A jövő gyilkosa zárt Bruce Willisszel a főszerepben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik