Szórakozás

Zokogva kért újabb esélyt a Voice énekese

voice (voice, )
voice (voice, )

Pénteken este a második Meghallgatással folytatódott a Voice. Különleges produkciókban most sem volt hiány. Mező Misi belehúzott, csapata az adás végére négy főre gyarapodott. Páll Timi sírva kért egy újabb esélyt, de a dalát már csak versenyen kívül énekelhette el újra.

A Voice második meghallgatásának kezdetén Mező Misi “csapatát” egyetlen fő alkotta, így a Magna Cum Laude énekese izgatottan készült újabb tehetségek toborzására. Sokáig senki nem választotta őt, de belehúzott, és a péntek esti adás végére négy versenyzővel büszkélkedhetett. Szécsi Böbe mellett immár Misihez tartozik a magabiztos Bűdi Szilárd, a rendkívüli hangszínnel megáldott Pál Dénes és Veres Mónika is, akinek produkciójától mind a négy Mester el volt ragadtatva.


Somló csapata Berkes Gabival bővült, akinek a fia szintén továbbjutott az adásban. A tizennyolc éves Berkes Olivér azonban úgy érezte, Caramel irányítása alatt szeretne részt venni az énekversenyben. Ugyanígy gondolta a vietnámi származású egyetemista srác, Nguyen Anh Quan is, így Caramel versenyzőinek száma két fővel bővült a héten.

Malek Andreát a nagyszájú, vagány lány, Gyurki Beatrix választotta, pedig őt a zsűri férfitagjai is szívesen látták volna csapatukban. Meglepő módon az adás legkeményebb rockere, Schrott Péter is úgy gondolta, hogy a női Mester mellett érezné magát a legjobb kezekben. Abodi Nagy Blanka kegyeiért Mező Misi is harcolt, kiemelve gyönyörű, ízes beszédét, ám a lányt ez nem hatotta meg, így Blanka már Malek Andreáékat erősíti.

Az adás legdrámaibb pillanata Páll Timihez fűződök. A több tehetségkutatót megjárt versenyző összeomlott, amikor fellépésének végéig egyik Mester sem nyomta meg a gombot. Zokogva kért esélyt, hogy újra elénekelhesse a dalát. Malek Andrea emlékeztette, mindenkinek csak 90 másodperce van, de versenyen kívül megengedték, hogy bebizonyítsa, jól énekel.


Tizenhét versenyző már továbbjutott, a Meghallgatások azonban még nem értek véget, rengeteg tehetség várja még, hogy megmutathassa magát a TV2 szuperprodukciójában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik