Szórakozás

Szexért fizetett, verést kapott egy osztrák férfi Sopronban

A Győri Rendőr-főkapitányság fegyveresen elkövetett emberrablás gyanúja miatt október 11-én őrizetbe vett egy 22 éves diósjenői nőt. A bíróság előzetes letartóztatását rendelte el.

A nő szexuális szolgáltatás ígéretével csalta albérletébe a 60 éves osztrák férfit ez év tavaszán Sopronban. Nem sokkal később észrevétlenül a lakásba lépett a nő barátja és a külföldit fegyverrel fenyegetve ütlegelni kezdte.

A földre esett sértettet testszerte rugdosta és pénzt követelt tőle. A bántalmazásnál a fiatal nő mindvégig jelen volt, barátja követeléseit németül tolmácsolta.

A verés hatására az osztrák elmondta hol a pénze, és autója kulcsát is átadta.  A gépkocsiban talált háromszáz eurót és négyezer forintot kevésnek találták, egy órán belül további tízezer eurót követelve megöléssel fenyegették. Az ütlegektől vérző férfi életéért könyörögve megígérte, ha elengedik viszi a pénzt és a rendőrséget sem értesíti.

A nő – május óta előzetes letartóztatásban lévő – barátját fegyveres rablással, aljas indokból elkövetett súlyos testi sértéssel és fegyveresen elkövetett emberrablással gyanúsítja a rendőrség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik