Szórakozás

Lételeme a pörgés: Gönczi Gábornak nincs szabadideje?

Az utóbbi időben igencsak feldobottnak tűnik Gönczi Gábor. Szerkesztője és műsorvezetője a Fókusznak, emellett próbál, majd fellép a zenekarával, mindezt persze éjszakákba nyúlóan, no és mindemellett még férjként is helyt kell állnia. Neki azonban ez a pörgés a megszokott életritmus, sőt a zsizsegés lételemévé vált. Akárhogy is számoljuk, nem sok szabadideje marad, viszont egy új szerelem miatt most azt a kevéskét is beáldozza. Ideje tehát nulla, de ettől még jókedvűbb, mint valaha! Normális ez?

Esténként jólfésülten köszönti a nézőket és mosolyogva vezeti fel a soron következő riportot, ha viszont színpadra lép a Smile Rock Circus, kibújik belőle az oroszlán. Gönczi Gábor eddig sem éppen nyugdíjas tempóban pörgött, de mint kiderült, most rátett még egy lapáttal, és olyan fába vágta fejszéjét, amelyről nem volt korábbi tapasztalata. A szemfüles nézők ki is szúrhatták, hogy a műsorvezető soha nem volt még ennyire energikus. Most elkaptuk és megkérdeztük, mi áll a hátterében.

„Amúgy sem vagyok egy melankolikus típus, de most valóban feldobottnak tűnhetek, hiszen most egy új szerelem köszöntött be az életembe – kezdte a megdöbbentő vallomást Gábor. – Egy számomra ez idáig totálisan ismeretlen terepre merészkedtem zenésztársammal, Csikós Balázzsal. Leleplező könyvet írunk, és mintha a gyerekünk lenne, dédelgetjük, szeretgetjük, ő pedig cserébe boldoggá tesz minket. Ennél többet azonban most nem szeretnék elárulni, mindennek eljön a maga ideje” – tette hozzá lerázósan a Fókusz műsorvezetője.

Gábortól ugyan nem kaptunk egzakt válaszokat, ám az tény, mostanság néhány „jól értesült, közeli ismerős” látta őt egy-egy étteremben, kávézóban Németh Kristóf, Judy, Héder Barna, Batiz András, Radnai Péter, vagy éppen Schobert Norbi társaságában. A műsorvezető nem cáfolta, de nem is erősítette meg a különös találkákról felröppent híreket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik