Szórakozás

Tíz kilót fogyott néhány hét alatt Novodomszky Éva! Megijedt

Éva óriási változáson ment át: néhány hét alatt több mint 10 kilót fogyott, immár két ruhamérettel hord kisebbet.  Vajon mi történt a kétgyerekes édesanyával?

“Fáradékonyabb lettem, egyre csak fogyott az energiám. Eleinte ezt azzal magyaráztam, hogy két gyerek mellett nem is csoda, hogy kimerülök, hiszen állandóan rohanok…” – mesélte a Storynak az m1 műsorvezetője.

Éva – szerencséjére – véletlenül összetalálkozott egy olasz étrendspecialistával egy könyvbemutatón. „Azzal foglalkozik, hogyan kell táplálkoznunk annak érdekében, hogy jól működjenek a sejtjeink, génjeink. A doktor úr szerint egészséges vagyok, de az étrendemen változtatnom kellett. Nem néhány hétre, örökre” – tette hozzá a tévés.

“Az életmódváltás egy öthetes tisztító szakasszal indult. Nem ehettem fehér lisztet, burgonyát, cukrot, még tejet sem ihattam. Hamar meglett az eredménye, napról napra energikusabb lettem.” – vallotta Éva.

” Az első napokban néha pánikba estem, hogy mit is fogok enni. De gyorsan át lehet szokni az új életmódra, csupán a bevásárlásnál kell észnél lenni. A cukor hamar kiürül a szervezetből, és onnantól kezdve már nem is hiányzik. A módszert alapvetően a krónikus betegségek ellen találták ki, de természetes velejárója, hogy leolvadnak az emberről a felesleges kilók. A ruháimon is észrevettem a változást, már két mérettel kisebbeket viselek. Összesen több mint 10 kilótól szabadultam meg, de fontosabb, hogy sokkal jobban érzem magam” – mesélte a műsorvezető a Storynak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik