Szórakozás

Almási Éva pánikbeteg lett! Elsírta magát

A mai napig gyötri a lelkiismeret Almási Évát amiatt, hogy nem tudott elég időt tölteni lányával, Balázsovits Edittel.

Az egyik legnépszerűbb magyar színművésznő és szintén színész lánya a most csütörtöki DTK Show-ban beszél szoros kapcsolukról, elvesztegetett időről, szakmáról és anyaságról.

Elcsuklott Almási Éva hangja, amikor D. Tóth Krisztának felidézte élete egyik legkeserűbb pillanatát. Nemrégiben ugyanis férjével, Balázsovits Lajossal találtak egy régi magnókazettát, amelyen közös lányuk, az akkor néhány éves Edit énekelt. A kislány két kis dalocska közben egyre édesanyját kereste, aki akkoriban a legfoglalkoztatottabb színésznők egyikeként a színpadok és tévéjátékok sztárja volt. Anyuka, hol van? Anyuka hol van? – kérdezgette énekelgetés közben.„Elsírtam magam, és még most is libabőrözök. Ezek a pillanatok nem jönnek vissza többé az életben” – mondta szomorúan Almási Éva, aki a DTK Show felvételén többször megölelte mellette ülő lányát.

Balázsovits Edit persze nem hibáztatja édesanyját, ő mégis úgy döntött, hogy fia születése után egy évig teljesen visszavonul a színháztól, és utána is jóval kevesebbet játszott. „Tudatos döntés volt, de fontos, hogy én ezt megtehettem” – magyarázta.

Nem csoda, hogy édesanyja, aki 38 évesen pánikbeteg lett a rá neheződő elvárások és feladatok miatt, maximálisan egyetért lánya életfelfogásával. „Én megpróbáltam jó anya, jó színésznő és jó feleség lenni, de ez lett a vége – mondta D. Tóth Krisztának a hetvenéves színésznő. – Az embernek nem kell mindenkinek megfelelnie.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik