Szórakozás

Sárbogárd-Ercsi meccs: a bíró tizenegyest ítélt, a játékosok egymásnak estek

A Sárbogárd – Ercsi focimeccs 89. percében a játékvezető 11-est ítélt Sárbogárd javára, ezután verekedtek össze a játékosok.

Garázdaság és súlyos testi sértés elkövetése miatt indult büntetőeljárás a Sárbogárdi Rendőrkapitányságon miután az október 14-ei Sárbogárd – Ercsi megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzésen egy bírói döntést követően a sárbogárdi sportpályán dulakodás és verekedés alakult ki a játékosok között-tájékoztatta a Fehérvár24-et a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A vasárnapi sárbogárdi sportpályán megrendezett Sárbogárd – Ercsi focimeccs 89. percében a játékvezető 11-est ítélt Sárbogárd javára, amit a vendégjátékosok sérelmeztek. Amikor az egyik ercsi játékos a bírót kérdezgette amiatt, hogy miért ítélt büntetőrúgást, odament kettőjükhöz egy sárbogárdi játékos is, akit az ercsi focista lefejelt, melynek során annak orra vérezni kezdett. Ekkor dulakodás alakult ki a két csapat játékosai között, aminek hevében az egyik hazai játékos revansot vett csapattársa bántalmazása miatt az ercsi játékoson, és mellbe rúgta őt.

Az orrsérült sárbogárdi focistát mentők szállították Székesfehérvárra, a Fejér Megyei Szent György Kórházba, ahol kiderült, sérülése nyolc napon belül gyógyuló.

A 29 éves ercsi játékos, aki orrba rúgta a másikat, a mellberúgástól szintén könnyű sérülést szenvedett. Őt is és a 33 éves sárbogárdi focistát is, aki bántalmazta őt, előállították a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra az időközben helyszínre érkező járőrök. Ott az ercsi focistát súlyos testi sértés kísérlet elkövetése miatt, míg a sárbogárdi férfit garázdaság elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. A terhükre rótt bűncselekmény elkövetését mindketten tagadták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik