Szórakozás

Papucsban érkezett a fegyveres rabló – Videó!

Kirabolták a bakonyszombathelyi takarékszövetkezetet hétfőn délután. Az elkövető melegítőnadrágban és papucsban érkezett, majd jelentős összegű készpénzzel távozott.

Egy 160-170 cm magas, 50 év körüli, kék-fehér színű melegítőt, fekete kötött sapkát, napszemüveget, valamint papucsot és fehér zoknit viselő férfi csengetett be a takarékszövetkezetbe 2012. október 15-én délután. Miután a dolgozók beengedték, egy nílon zacskóból kivette fegyverét és pénzt követelt. A takarékszövetkezet alkalmazottai a fegyver láttán nem mertek ellenkezik, odaadták a pénzt, mellyel a férfi futva Bakonyszombathely központi kereszteződésének irányába távozott.

Az ügyféltérben senki sem tartózkodott. A fegyveres rablás során lövés, illetve személyi sérülés nem történt.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nagy erőkkel keresi az elkövetőt és egyben a lakosság segítségét kéri. Aki felismeri a videón szereplő személyt, hollétéről információval rendelkezik, haladéktalanul értesítse a Rendőrséget a 107-es vagy 112-es segélyhívók valamelyikén. A bejelentő adatait a hatóság kérésre az ügytől elkülönítve, zártan kezeli.

Nézze meg a rablást videón!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik