Szórakozás

Kislányáról mesélt Nagy Ervin

Nagy Ervin az RTL Klub Csak csajok című műsorában beszélt kislányáról, a 2 éves Loláról.

Szóba került az is, hogy a kis Lola szereti a spenótot, mire a műsorvezető, Lilu kijelentette, az ő kisfia nem eszi meg a zöld színű ételeket. Erre a színész és párja nevetve megjegyezték, már gondoltak rá, hogy az ő gyerekük nem ismeri fel rendesen a színeket, ezért szereti a spenótot is.

„Nem tudjuk, mi van vele. Gondolnád, hogy két és fél évesen felismeri a színeket, de keveri. A nagypapája, az én apukám, színtévesztő és arra gondoltunk, lehet, hogy örökölte” – mesélte Nagy Ervin.

Erre Lilu megnyugtatta a színészt, ugyanis elmesélte, hogy az ő kisfia már 3 éves, mindent tud, de a színek felismerésével ők sem boldogulnak.

A színész arról is beszélt, hogy kislánya bölcsődébe jár. Elmesélte, hogy korábban kissé agresszívnek mutatkozott, de erről a közösségben leszokott. Nagyon szeret bölcsődébe járni, a beszoktatással sem volt baj.

A Csak csajokban szó esett a gyermekek fegyelmezéséről is. Ennek során Nagy Ervin elismerte, előfordul, hogy meglegyinti a gyereke kezét, ha már századszori figyelmeztetésre sem hagyja abba a rosszalkodást. Párja viszont kijelentette, ő nem szereti, ha Ervin felemeli a hangját a gyerek fegyelmezésénél.

Lilu kijelentette, ő ebben a tekintetben a színész feleségének álláspontjával ért egyet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik