Szórakozás

Lilu minden pillanatot megörökít kisfiának

Egy pillanatra sem feledkezik meg kisfiáról Lilu. Dávid számára még rengeteg újdonságot rejt a világ, és a műsorvezető is szeretne mindent megismertetni vele. Lilu bárhol jár, okostelefonjával igyekszik megörökíteni az összes érdekességet gyermekének.

Lilu kisfia, mint minden óvodás, csodálkozva, érdeklődve figyeli a világ minden apró rezdülését. Dávid vérbeli pasiként rajong a hatalmas gépekért, autókért, és természetesen az állatokat is nagyon szereti. A műsorvezető okostelefonjával vagy tabletjével minden izgalmas pillanatot lencsevégre kap, ha éppen nem tarthat vele kisfia. Egy építkezés előtt elhaladva még a betonkeverőkre, markológépekre is felfigyel, de megörökíti az utcán szembejövő kiskutyákat is. Mostanában a Házasodna a gazda vidéki forgatásai során készít számtalan felvételt a környezetről, és az ott élő állatokról.

„Minden reggel úgy indulok el otthonról, hogy Dávid megkér, fotózzam le, amit csak látok. Igyekszem eleget tenni a kérésének, így lefényképezek neki az állatoktól kezdve a szalmabálákon át mindent. Az állatkert látogatás amúgy is gyakori program nálunk, a traktorokért, markolókért és hasonló nagy gépekért pedig igazi pasiként, egyenesen rajong.” – mondta el Lilu.

„Ha valami érdekes dolgot sikerül a távollétem során megörökítenem, a telefonomról egyből elküldöm e-mailben a férjemnek. Ő rögtön megmutatja Dávidnak, amikor pedig hazaérek, együtt is megnézegetjük a képeket és közben elmesélem neki, merre jártam. Ha valamit még nem ismer, igyekszem elmagyarázni, hogy mi az, és hogyan működik. Örülök, hogy meg tudom neki mutatni, mivel töltöm az időmet, amikor nem vele vagyok. Ma már bárhol könnyedén fotózok, és nagyon jó érzés visszanézni, merre járok és mit élek át nap mint nap.” – tette hozzá az RTL Klub csinos műsorvezetője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik