Szórakozás

Ilyen állapotban van a betört fejű Debreczeni Zita

debreczeni zita (debreczeni zita, )
debreczeni zita (debreczeni zita, )

A modell feje több mint egy hete sérült meg súlyosan egy sportrendezvényen. Debreczeni Zita a baleset óta folyamatosan kötést hordott a fején, az első varratokat ma távolítják el.

Debreczeni Zita fejét egy hete kellett összevarrni egy súlyos baleset miatt. A modellt egy sportrendezvény utáni fotózáson egy rossz mozdulat miatt érte a baleset, amely után betört a feje és csuklósérülést is szenvedett. Zita egy vasdarabba verte bele a fejét, a sebet össze kellett varrni, de szerencsére az orvos profin megoldotta a problémát, így elegendő, ha egy szolid kötést visel.

Zitának egész héten fájdalmai voltak, és ráadásul a fején lévő kötés sem tette könnyebbé a napjait. A ronda kötszert egy óriási turbánnal vagy különböző sapkákkal takarta el, így vett részt több nyilvános rendezvényen is. A divatteremtő fejfedőktől azonban már elbúcsúzhat, ugyanis Zita varratainak első felét ma távolítják el egy budai plasztikai klinikán.

„Lassan visszaáll a régi rend. Már sokkal jobban vagyok, nagyon várom, hogy kivegyék az összes varratot…” – mesélte Debreczeni Zita, akivel szerencséjére profi szakemberek foglalkoznak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik