Szórakozás

Sót és citromot köpött a nevettető

Sipos Tomi egy hamisítatlan mexikói tequila urzuson vett részt, ahol köpőcsővel számolt le a szerinte felesleges sóval és a citrommal.

Az Irigy Hónaljmirigy sztárjai nemrég vettették bele magukat az el Jimador tequila kurzusba, hogy megtanulják, a jó tequilához nem kell semmiféle plusz. A tudásra (is!) szomjazó lelkes kis csapatot Keresztes Ferenc világbajnok mixer avatta be a mexikóiak nemzeti italának fogyasztási titkába, amely szerint a jófajta, 100% agavéból készült tequilát tisztán, mindenféle kiegészítő nélkül isszák. Ha mégis feltett szándékuk a nemes párlat keverése, inkább koktélokat készítsenek belőle.

Sipos Tomi jó tanítványnak bizonyult, itta a bártender szavait, majd végül társaival együtt leszámoltak a felesleges hozzávalókkal: a sóval és a citrommal.

„Elhiszem, hogy a mexikóiak nagyon értik a dolgukat, így rám korábban sem volt különösebben jellemző, hogy sóval vagy citrommal rontsam el az el Jimador ízét. Egy időben főleg tisztán ittam a tequilát, persze azt is csak mértékkel, mostanra viszont inkább koktél formájában fogyasztom legszívesebben – mondta Tomi.

“A játékban férfiasan küzdöttem, és erősen ráhajtottam a fődíjra, az üveg tequilára. A fegyvernemek közül a köpőcsöves módszert választottam. Tüdőből nyomtam, szó szerint, ami a csövön kifért, és tízből kilencszer találtam bele” – tette hozzá. Az eredménnyel kollégáját, Varga Győzőt csupán egy ponttal utasította maga mögé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik