Szórakozás

Videóban búcsúzott Rékától Norbi

Rettenetesen aggódott Rubint Réka Schobert Norbiért. A fitneszguru szívszorító üzenetet hagyott feleségének, amit Réka Norbi műtéte alatt nézhetett meg.

Mint ahogy tegnap megírtuk, Schobert Norbi szerdán reggel szívműtéten esett átt. A fitneszgurunál három éve diagnosztizáltak szívbillentyű-rendellenességet, ám a beavatkozást csupán most vállalta.

Rubint Réka a TV2 Aktívjában könnyes szemmel mesélte, hogy milyen nehéz volt kivárni a műtét végét, ráadásul férje még egy szívszorító „búcsúvideót” is készített, amelyet csak akkor nézhetett meg, mikor már betolták a műtőbe. Réka arról is beszélt, hogy a műtét során több mint negyven percre leállították Norbi szívét.

Réka elárulta, Norbi óráról órára jobban van, és ha ez így is marad, a jövő hétvégét már otthon töltheti.

Rajongóik nagy örömére a TV2 Mokkájában már meg is szólalt. A fitneszguru telefonon azt nyilatkozta, mikor betolták a műtőbe és látta Rékát, amint integet, megfordult a fejében, hogy most látja utoljára szerelmét, mivel megvolt annak az esélye, hogy nem éli túl a beavatkozást.
Norbi elmondta, mióta tudott volt a műtét időpontja, megváltozott a világképe, az utóbbi hónapokban megpróbált minél több időt családjával tölteni, sokat utazgattak. Bevallotta: Rékát és a gyerekeit mindennél jobban félti. Rájött, a szeretet és az egészség a legfontosabb az életben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik