Szórakozás

Rendőrségi mérleg az elmúlt 24 óráról

Sűrű napja volt az egyenruhásoknak

Nyomozást rendeltek el…

Szabadbattyán területén lévő telephely irodahelyiségébe hatolt be ismeretlen tettes 2012. október 11-ére virradóra. Az elkövető értékek után kutatott, végül nem vitt el semmit. A rongálással azonban közel 80 000 Ft kárt okozott  Abán, nyitott melléképületből egy talicskát, valamint egy hegesztő készüléket vitt el ismeretlen tettes, 30 000 Ft kárt okozva a tulajdonosnak. Tájékoztatta lapunkat a megyei rendőrség sajtó ügyelete.

Ugyancsak Abán egy telephelyen történt lopás. Az elkövető kb. 680 liter gázolajat vitt el parkoló mezőgazdasági gépekből, de emellett hegesztő készüléket és kábeleket is elvitt. A lopási kár meghaladja a 300 000 Ft-ot.

Ablakcsere ürügyén lopták meg…

Ablakcsere ürügyén kéredzkedett be 2012. október 11-én csütörtökön délben Székesfehérváron egy Kígyó utcai első emeleti lakásba egy ismeretlen középkorú nő. Miután az ott élő tulajdonos figyelmét elterelte elvitte a sértett bankkártyáját és a lakásban fellelt készpénzét. A rendőrség a rendelkezésre álló adatok alapján keresi az elkövetőt.

Súlyos sérülései keletkeztek…

Csütörtök este a Székesfehérvári Szent György Kórház ügyeletes orvosa értesítette a rendőrség ügyeletét arról, hogy ellátásra jelentkezett egy 53 éves férfi, akinek bántalmazásból eredő sérülései vannak. A sértett a kórházban a nyomozóknak elmondta, hogy két általa látásból ismert férfi verte meg a Budai út 41. szám alatt lévő nagyáruház mögötti
füves területen. A bántalmazás következtében a sértett arccsontja és két bordája eltörött. A bántalmazókat keresi a rendőrség.

Autós ügyek…

Autófeltörést jeleztek Rácalmás Gorkij utcából csütörtökön kora reggel. A tettes egy Dacia ajtózárjait rongálta meg. Távcsövet, távolság mérőt, ruhaneműket, készpénzt vitt el a járműből. A lopási kár 100 000 Ft, a rongálással további kb. 50 000 Ft kárt okozott a tettes. A település Vasvirág utcájában egy Toyotát nyitott fel sérülésmentesen ugyancsak ismeretlen elkövető. A műszerfalat megrongálta, egy cd-s rádió magnót, tolató kamerát, navigációs rendszert és készpénzt vitt el a járműből. A dunaújvárosi nyomozók eljárást indítottak az autófeltörések ügyében.

Kisgyerek lopott biciklivel…

Csütörtökön este a móri rendőrök a Dózsa György utcában állítottak meg egy kisfiút, aki egy piros kerékpárral közlekedett. A kerékpár látszólag megegyezett azzal a kerékpárral, amellyel kapcsolatban a tulajdonos aznap, korábban tett bejelentést, mert ismeretlen tettes elvitte a szabadidő központ elől. A gyermekkorú fiú a meghallgatás során elismerte, hogy ő vitte el a biciklit. A kerékpárt a tulajdonos visszakapta a móri rendőröktől.

Az elmúlt 24 óra során Fejér megye közútjain összesen négy könnyű és egy súlyos személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt. Székesfehérváron a Budai út – Deák Ferenc utca kereszteződésében anyagi káros baleset történt csütörtökön este. A baleset okozójával szemben alkalmazott szonda pozitív értéket jelzett. A megyében végrehajtott közúti ellenőrzések kapcsán további hat kerékpáros és két személyautó vezetője bizonyult ittasnak az elmúlt 24 órában. Velük szemben az ittasság mértékétől függően indítanak eljárást a megye rendőri szervei.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik