Szórakozás

Ilyen jövőt jósolt Joshi Judynak

Bizakodva tekint a jövőbe a Groovehouse énekesnője. Joshi Bharat szerint minden oka meg lehet az énekesnőnek az optimizmusra.

Az elmúlt évben több problémájuk is adódott Judyéknak, így most az énekesnő a híres sorselemzőhöz fordult, hogy megkérdezze, mit tartogat számára a jövő.


“Bár a gondok közepette is pozitívan állunk a dolgokhoz, szerettem volna megkérdezni Joshi véleményét is” – mesélte a Hír24-nek az énekesnő. Judy elmondta, Joshi úgy véli, az elmúlt év problémái végleg a múlté lettek, és határozottan állította, sokkal nyugodtabb időszakunk jön” – árulta el Judy.

Az énekesnő azt is hozzátette, Joshi szerint az újjászületett Groovehouse 2013 tavaszán újra nagyon népszerű lesz. Judy arról is mesélt, Joshi azt is látta a számmisztika segítségével, hogy a sikert nem adják ingyen nekik, azért nagyon is meg kell dolgozniuk.

A híresség a Hír24-nek azt is elmondta, a következő időszakot már alig várja, a napokban lesz négy éve, hogy megismerte Balázst, és most lesz az egyéves házassági évfordulójuk is. “Ráadásul úgy tűnik, hamarosan elindul a kislányom, Maja is, nagy boldogság lesz látni az elős lépéseit”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik