Szórakozás

Megsértődött a Voice mestere

Nem fér Mező Misi fejébe, régi motorosként miért nem ő kapta a Voice kisfilmjében Caramel szerepét.

Mint már megírtuk, alkalmi akcióhősökké váltak a Voice mesterei. A mutatványok természetesen kaszkadőrök segítségével készültek: Mező Misi háztetőről ugrott le, Malek Andrea falon futott, Caramel pedig motorral beleszaltózott egy medencébe.

A Magna Cum Laude frontembere a TV2 kamerái előtt elárulta, sosem riadt vissza az extremitásoktól, így először nem is szerette volna kaszkadőr segítségét igénybe venni a 15 méteres ugráshoz. Elmesélte, már tízévesen a frászt hozta édesanyjára, amikor a ház tetejéről integetett a hazaérkező asszonynak.


Mező Misi bár nagyon jól érezte magát a Voice kisfilmjeinek felvételén, elmondta, volt, ami nem esett jól neki. A zenész bevallotta, kicsit megsértődött, hogy a motoros jelenetet Caramel kapta, ugyanis ő jóideje rajong ezekért a járgányokért. Mindemellett Caramel elárulta, ő egyáltalán nem nagy motoros, így most is inkább csak távolról szemlélte a kétkerekűt.

Demcsák Zsuzsa kérdésére Misi arról is beszélt, hogy nincs előre tervezett stratégiája a péntek este induló Voice-szal kapcsolatban, de abban biztos, hogy a tálentum és az őszinteség, ami nagyon fontos számára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik