Szórakozás

Táppénzen lévő rendőr buktatta le a körözött férfit

A 49 éves szegedi lakosra egy építkezésen figyelt fel a betegállományban lévő egyenruhás, aki azonnal hívta kollégáit.

A rendőrök a közokirat-hamisítás bűntette miatt keresett férfit elfogták. További sorsáról a bíróság dönt – tájékoztatta a Szeged24-et Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Nem kezdte meg a rá jogerősen, lopás bűntette miatt kiszabott 10 hónap szabadságvesztés letöltését egy 30 éves hódmezővásárhelyi férfi, ezért ellene a Szegedi Törvényszék BV csoportja bocsátott ki elfogatóparancsot. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság járőrei 2012. október 9-én a hajnali órákban egy város külterületén lévő tanyán fogták el a férfit, akit átadtak a Szegedi Fegyház és Börtönnek.

Erősen ittas állapotban, vezetői engedély nélkül ült a volán mögé egy csongrádi férfi, akit a rendőrök a város belterületén állítottak meg 2012. október 8-án éjszaka. A férfi jóval a bűncselekményi értékhatár felett fogyasztott alkoholt, ezért a rendőrök előállították és ittas járművezetés vétsége megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellene. A férfinak azért is felelnie kell, mivel vezetői engedéllyel sem rendelkezik, ezért ellene a rendőrök szabálysértési feljelentést is tettek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik