Szórakozás

Mádai Vivien a rendőrségtől kért segítséget

mádai vivien (mádai vivien)
mádai vivien (mádai vivien)

A Reflektor műsorvezetője óriási pechsorozaton van túl: betört a telefonjának a kijelzője, meghúzták az autóját, szombaton pedig ellopták a mobilját.

Az elmúlt hetekben szerencsétlenségek kísérik Mádai Vivien életét. Minden azzal kezdődött, hogy betörte a telefonja kijelzőjét, rá néhány napra meghúzták az autóját, ezután szombaton pedig ellopták az okostelefonját. Vivien a barátaival vacsorázott, amikor az étteremben valakinek megtetszett a készülék.

“A székemre akasztottam fel a táskám, ebben volt a telefonom is. Valaki biztosan kivette belőle, amikor nem figyeltem. A vacsora végeztével vettem észre a dolgot, és azonnal letiltattam, valamint rendőrségi feljelentést is tettem” – avatta be a történet részleteibe a Hír24-et Mádai Vivien.

A Reflektor műsorvezetője leginkább az okostelefonjában lévő fényképeket és telefonszámokat sajnálja. Családi képek, szép emlékek, barátok és munkatársak elérhetőségei és kedves üzenetek is odavesztek.

“A személyes dolgaim mellett több alkalmazás is telepítve volt, így gyakorlatilag minden belépési kódomat meg kellett változtatnom” – mondta a Hír24-nek Vivien.

A szőke műsorvezető egyedül abban reménykedik, hogy az étterem biztonsági kamerája rögzítette a tettes kilétét és mihamarabb el tudják majd kapni a tolvajt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik