Szórakozás

Lényeg a figyelemelterelés: trükkös csalók raboltak ki egy idős nénit

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság nyomozói lopás miatt indított büntetőeljárásban kérik a lakosság segítségét.

A Fehérvár24 arról kapott tájékoztatást a rendőrség sajtószolgálatától, hogy Székesfehérváron, augusztus 21-én két ismeretlen férfi kéretzkedett be egy idős asszony Kisteleki utcában lévő családi háza udvarára azzal az indokkal, hogy a szomszédban fognak légkondicionálót beszerelni. A két idegen ezután az idős nő figyelmét elterelve, ellopta a hölgy házban elrejtett spórolt pénzét.

A két idegenről grafika készült. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság a grafikák segítségével próbálja azonosítani a tetteseket. Az eljárás mielőbbi eredményes lefolytatás érdekében a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Az egyik elkövető kb. 35-40 éves. Kb. 190 centiméter magas, izmos testalkatú, elegánsnak mondott. Szőkés-barnás rövid haja volt. Világoskék pólót és farmernadrágot viselt.

Társa jóval alacsonyabb, kb. 165-170 centiméter magas. Korát tekintve, szintén kb. 35-40 éves. Világos színű pólót, bézs színű nadrágot viselt. Arca kissé borostás volt – mondta el a Fehérvár24-nek a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A nyomozást elrendelő Székesfehérvári Rendőrkapitányság kéri, aki a két grafikán szereplő férfi személyazonosságának megállapításában segítségükre tud lenni, hívja a 22/541-600-as központi számon keresztül munkaidőben a nyomozókat, vagy személyesen jelezze a rendőrkapitányság Székesfehérvár, Dózsa György út 3. szám alatt lévő épületében. Bejelentéseiket a 107-es, 112-es segélyhívó számon is várja, illetve fogadja a rendőrség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik