Szórakozás

Keményen beszólt a TV2 legújabb nagyágyúja

caramel(1)(210x140)(1).jpg (caramel)
caramel(1)(210x140)(1).jpg (caramel)

Nem csak a leendő nézők, de a mesterek is izgatottan várják a Voice indulását.

A tehetségkutatók nagy rajongói számára örömhír, elkezdődött a visszaszámlálás, október 12-én pénteken elindul a Voice. Mint ismeretes, itt a mesterek úgy döntenek majd az énekesek továbbjutásáról, hogy nem látják őket, csak a hang számít, a külső nem lesz befolyásoló tényező. Caramel kifejezetten örül ennek a „játékszabálynak”. „Tolják a gagyibbnál gagyibb szép embereket, itt nem ez lesz” – adott hangot véleményének a TV2 Napló című műsorában.


A Voice mesterei egyébként az eddigi közös munka során máris összebarátkoztak, olyannyira, hogy az egyik lakásétteremben közös főzést is csaptak, ahol egymásról is kifejthették a véleményüket.

„Somló Tamás nekem mindig meglepetés” – szögezte le Caramel. Somló szerint pedig Mező Misi egyenesen „őrült”, igaz, „kedves őrült”.

Az is kiderült, hogy amíg Caramelnek óriási megtiszteltetés, hogy Somlóval dolgozhat együtt, addig Mező Misivel a legjobb barátságban vannak. A Megasztár egykori felfedezettje elmondta, a sikert sosem lehet megszokni, ám nagyon jólesik, Mező Misi pedig hozzátette, hogy bár a Voice által az egész ország megismeri majd, ő nem fog elszállni magától, és nem változik meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik