Szórakozás

Kerekesszékbe kényszerült a magyar színésznő

Schubert-Eva(210x140)(2).jpg (Schubert Éva)
Schubert-Eva(210x140)(2).jpg (Schubert Éva)

A Down Alapítvány huszadik születésnapja alkalmából rendezett összejövetelen a sztárvilág színe-java képviseltette magát. A rendezvényen megjelent az évek óta súlyos betegséggel küzdő Schubert Éva is.

Az este egyik legnagyobb meglepetése Schubert Éva volt, aki mentősök segítségét kérte, hogy ott lehessen a születésnapon. A színésznő, a Magyar Köztársaság Érdemes Művésze már évek óta nem jelent meg rendezvényeken, ezúttal viszont ő is kivételt tett, hiszen a szívén viseli a Down-szindrómások ügyét.

A csontritkulással küzdő színésznő, Schubert Éva tavaly került kerekesszékbe, és több ízben is beszélt arról, hogy nem viseli jól a bezártságot, ám szerencsére gyakran látogatják szerettei, barátai, és az ő segítségükkel otthonát is el tudja hagyni. Korábban arról is nyilatkozott, hogy nincsenek fájdalmai, egyszerűen csak nem tud ránehezedni a térdére, és a csontok lazasága miatt sajnos műteni sem lehet. Bár a színésznőnek a mai napig lennének színházi felkérései, de már nem vállalja az utazást, ugyanis állandó segítségre szorul.

Schubert Éva azonban úgy véli, csak lábai hagyták cserben, életkedve nem, és ez látszott is rajta a Down Alapítvány huszadik születésnapjának ünneplésén, ahol elnézést kért minden jelenlévőtől azért, mert köszöntője közben nem tudott felállni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik